mandag 23. november 2009

Tiden flyr av gårde.....

...med jobbing, husbygging, og allskens andre fritidssyssler. Tiden strekker rett og slett ikke til.

Jo Inge jobber som en gal med huset, og jobber mot tiden og Kong Vinter. Heldigvis har snøen og frosten latt vente på seg, slik at han har fått unna en del ting. Krysser fingrene for mildvær helt til april......

Garasjen er som nevnt tidligere så og si ferdig. Noe "tjorn" er det selvsagt igjen, men ikke av høy prioritet. Ellers så er det smurt på en guffe på thermomuren under bakke nivå, for å få den tettere, samt at det er lagt på grunnmursplast. Stillasene inne i kjelleren er også revet bort. Nå driver svigerfar å fyller masse inntil veggene, slik at det kan forskales for boden.

Ellers så lar elementene vente på seg pga at vi ikke har vært helt ferdige med vår egeninnsats. Samt at vi skal på Oslo helg første helga i desember, og at det da passer veldig dårlig at elementene kommer og hust blir stående lenge uten tak.


Personlig samler jeg krefter for en ny arbeidsuke med påfølgende arbeidshelg med halsondt og tett nese....guttene er også snufsete og snørrete. Spennende å se hvordan dette ender.


Ønsker dere som er innom å leser, en riktig fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar