tirsdag 3. november 2009

2års feiring med 50 gjester...

...ja, du leste riktig. 2års dagen til Even og Erik ble i hovedsak feiret i går. Da var det fullt hus fra kl 14 og utover hele ettermiddagen og kvelden. Tanter, onkler, besteforeldre, oldemor, gammeltanter, gammelonkler, søskenbarn, faddere med og uten barn, samt andre omgangsvenner troppet opp for å feire våre store gutter.

Hovedpersonene selv var i ekstase hele dagen gjennom, men var helt utkjørt når kvelden kom.

Masse gjester betyr masse gaver, og ikke for å snakke om masse kaker. 8 i tallet, hverken mer eller mindre!
Ingen baker selv, så her trådde tanter og bestemødre til. Tusen takk skal dere ha!

Til tross for 45 gjester til sammen i går, ble ikke alle kakene spist opp. Dermed ble det restefest i ettermiddag ( etter at hodepine, feber og halsvondt hadde gitt seg noe).

Guttene fikk som sagt masse gaver, motorsykkler, masse duplo lego, kassapperat, bilgarasje, bøker,klær, bilmatte, og penger er noe av det de fikk. og de var kjempefornøyde!


Her er noen bilder fra den store feiringen:

Når det gjelder fremgangen på hus/garasje porsjektet så er tak sperrene nå kommet opp på garasjen og troet er lagt på, slik at taket er tett. I morgen kommer rørleggeren for å ordne sluk i kjellernedgangen, og på onsdag kommer det betongbil for å pumpe betong oppi thermomuren på huset.  Ellers så må det legger ned dreneringsrør rundt huset, samt dreneringsplast? rundt kjellerveggene før vi kan fylle inn sand/jord mot veggene.Sier nå god natt!

Anne Britt

2 kommentarer:

  1. Så ut som to fornøyde gutter, så absolutt! Og helgerud så store de har blitt! Tida går fort!

    Siv Annette

    SvarSlett
  2. 50 gjester - uæhhhh. Og jeg som trodde jeg hadde stor slekt når det gjelder bursdagsfeiring. Jeg skal ikke tenke den tanken mer. Gratulere med vel overstått.

    SvarSlett